Svečano primanje novih izviđača

 

Dragi izviđači!

Čast nam je pozvati vas i ugostiti u našem malom KID-u Ždralovi na Svečanom primanju novih izviđača u subotu 4. veljače 2017., u Kršćanskoj adventističkoj crkvi u Daruvaru.

Svečano primanje održat ćemo na prijepodnevnom bogoslužju s početkom u 9.30, nakon čega će uslijediti organiziran zajednički ručak za sve prisutne te izviđačko popodnevno bogoslužje i druženje.

Kako bi se što više družili i iskoristili zajedničko vrijeme Ždralovi organiziraju i kantonovanje u sklopu svečanog primanja izviđača. Naime, od 3. do 5.veljače 2017. održat će se kantonovanje u prostoru crkve koje će započeti već u petak (3. veljače) od 17 sati, a završit će izletom na Petrov vrh i zajedničkim ručkom u nedjelju (5. veljače) u popodnevnim satima. Bilo bi nam drago kada bi nam se i ostali izviđači pridružili na kantonovanju taj vikend i zabavili se s nama kroz druženje, igre i boravak u prirodi.

Prijave za sudjelovanje na kantonovanju primamo do 31. siječnja 2017. stoga sve zainteresirane molimo da se prijave putem facebook stranice KID „ŽDRALOVI“, na mail (sanelaruth.7@gmail.com ) ili putem telefona: Jonatan Gloc (099 416 56 35) i Sanela (099 792 85 31), kako bi mogli što bolje organizirati prostor za spavanje i osigurati obroke za svakoga.

Također, pozivamo vas da sudjelujete i u popodnevnom bogoslužju na bilo koji način te da svaki KID osmisli jednu aktivnost/igru za druženje u subotu navečer.

Vjerujemo da će nam biti jako lijepo i da će Bog uslišiti naše molitve i sačuvati nam snijeg, kako bi se u nedjelju mogli sanjkati ili skijati na Petrovom vrhu.

Nestrpljivo čekamo prijave i petak (3. veljače 2017.) kada će započeti naš zajednički vikend.

Želimo svima obilje Božjih blagoslova!

KID Ždralovi