Ždralovi poletjeli

 

Nakon kratkih školskih praznika Ždralovi ponovno lete kroz nove izazove u nove pustolovine. Naš prvi sastanak u novoj godini bio je blagoslovljen bijelim pokrivačem. Nema među nama niti jednog tko ne voli snijeg, stoga smo požurili sa svim svojim obvezama kako bi što prije uletjeli u bjelinu koja nas je mamila van.

Pjesmom i novim planom za sastanke koji naš čekaju otpočeli smo naše druženje u nedjelju, 22. siječnja 2017. godine. Pastor Dejan podsjetio nas je kako u Bibliji možemo pronaći jako dobre savjete te s nama podijelio redak iz Izreka 18,24 i jednu poučnu priču iz koje smo naučili kakve prijatelje trebamo birati, ali prvenstveno kakvi prijatelji mi trebamo biti drugima. Uslijedila je priprema za ispit prve pomoći na kojem su mnogi pokazali trud koji su uložili učeći tijekom praznika te dobro utvrdili znanje s kojim će moći pomoći svojim bližnjima i sebi. Također su i oni najmanji bili izrazito vrijedni i zainteresirani za pomaganje.

Kao što smo spomenuli na početku glavni dio zapravo je došao na kraju! Grudanje i igranje na snijegu! Svi zajedno i složno, kako nas uči naš Otac, podijelili smo odlične trenutke zabave i igre te jednoglasno donijeli zaključak da se baš volimo zajedno družiti. Budimo pravi i vjerni prijatelji drugima i pokažimo svima da nas ima veliko mnoštvo! Veliko mnoštvo prijatelja-izviđača!

Valentina Šidak Rohlik